ترک کتامین

ترک کتامین

رسالت تولید و عرضه هر دارویی این است که به درمان یک یا چند بیماری کمک کند یا روند درمان را آسان کند و یا حتی باعث تسکین دردهای انسان ها و حیوانات شوند. اما اگر دارویی خارج از چارچوب مصرفی خود و بدون تجویز پزشک متخصص استفاده شود می تواند عوارض خطرناکی برای مصرف کننده داشته باشد.

کتامین یکی از آن دسته داروهایی است که به دلیل ایجاد حال خوشایند در فرد ممکن است باعث اعتیاد به کتامین شود. اگر می خواهید با این دارو بیشتر آشنا شوید، از عوارض آن مطلع شوید و راه های ترک کتامین را یاد بگیرید، پیشنهاد می کنیم تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

کتامین چیست؟

داروی کتامین Ketamine  در دسته داروهای بیهوشی قوی قرار دارد که پیش از این در صنعت دامپزشکی مورد استفاده قرار می گرفته اما در سال 1970 و با تایید سازمان غذا و داروی آمریکا FDA از آن در صنعت پزشکی و برای بیهوشی انسان نیز استفاده می کنند. کتامین اولین بار دهه 60 میلادی و در بلژیک استفاده شد. بیمار پس از مصرف احساس خوب سرخوشی و گاهی توهم خواهد داشت به همین دلیل ادامه مصرف آن بدون نظارت و تجویز پزشک می تواند خطرآفرین باشد.

معمولا طریقه مصرف کتامین در بیمارستان ها از راه آمپول کتامین وارد بدن بیمار می شود اما افرادی که دچار سومصرف کتامین شده اند آن را به صورت قرص کتامین به صورت خوراکی یا استنشاقی مورد استفاده قرار می دهند. از آنجایی که کتامین هیچ بو، رنگ و مزه ای ندارد گاهی افراد آن را در مایعات حل کرده و سپس مصرف می کنند.

حال ممکن است این سوال ایجاد شود که آیا کتامین اعتیادآور است؟ بله. وقتی فرد با دوز پایین تر کتامین نتواند آن حس خوشایند اولیه را دریافت کند مجبور به استفاده از دوزهای بالاتری است. در این حالت فرد احساس وابستگی به کتامین را در خود احساس می کند و در نتیجه دچار اعتیاد به کتامین می شود.

تجربه مصرف کتامین

معمولا مصرف کننده کتامین بعد از استفاده از این دارو خود را جدای از واقعیت حی می کند زیرا داروی کتامین توهم زیادی به فرد می دهد و باعث ایجاد سرخوشی زیادی در او می شود. اما متاسفانه کتامین می تواند اثرات جبران ناپذیری مانند فلج شدن و بی حسی بدن و یا حتی اوردوز (بیش مصرفی) برای مصرف کننده به همراه داشته باشد. در این موقعیت به دلیل مصرف کتامین خارج از تجویز و نظارت پزشک فرد ممکن است دچار اعتیاد به کتامین شود.

بهترین راه برای رهایی از اعتیاد کتامین مراجعه به مرکز ترک اعتیاد به کتامین در تهران می باشد. کلینیک ترک اعتیاد شبانه روزی پیام می تواند بهترین خدمات را در مینه ترک کتامین به شما مراجعان محترم از سرتاسر ایران ارائه دهد.

تجربه مصرف کتامین

عوارض مصرف کتامین کدامند؟

طبیعتا مصرف هر دارویی می تواند عوارضی با خود به همراه داشته باشد مخصوصا اگر آن دارو بدون دستور پزشک تهیه و مصرف شده باشد. در ادامه با عوارض جانبی مصرف کتامین بیشتر آشنا خواهیم شد.

  • اختلال در عملکرد شناختی
  • میل زیاد به مصرف مجدد کتامین
  • کاهش حافظه
  • توهم دیداری و شنیداری
  • عدم توانایی در حرکت
  • اختلال در صحبت کردن
  • اختلال در تنفس
  • افزایش فشار خون و ضربان قلب
  • ایجاد حالت تهوع و استفراغ
  • اختلال در عملکرد مثانه

بهترین و سریعترین روش ترک کتامین

پس از یه وجود آمدن علائم و عوارض مصرف کتامین و شروع اعتیاد فرد، زمان آن رسیده است که بیمار به درمان اعتیاد و وابستگی خود به کتامین بپردازد تا دچار عوارض غیرقابل برگشت مصرف آن نشود. بهترین شیوه برای ترک کتامین مراجعه به کلینیک های ترک اعتیاد به کتامین است. این مراکز می توانند خدمات مناسبی بر اساس وضعیت جسمانی و روانی فرد و همچنین نوع و میزان مصرف او تجویز کنند و روند درمان او را به بهترین و سریعترین شکل ممکن در پیش بگیرند.

کلینیک ترک اعتیاد پیام، بهترین کلینیک ترک کتامین در تهران است که با استفاده نوین ترین روش های ترک و دارا بودن پزشکان و پرستاران حرفه ای و با تجربه می تواند شما عزیزان را در این مسیر یاری رساند.

تماس با مشاوران کلینیک پیام

روش درمان اعتیاد به کتامین

روش درمان اعتیاد به کتامین

با توجه به مضرات گفته شده درباره کتامین، اعتیاد به کتامین باید درمان شود. بهترین راه درمان آن نیز استفاده از روش های جدید و اصولی درمانی است. مراجعه به مرکزی که علاوه بر امکانات رفاهی دارای پزشکان متخصص نیز هست برای شروع درمان بهترین راه حل می باشد.

سم زدایی از کتامین:

سم زدایی در مصرف کنندگان کتامین بهتر است به صورت تدریجی صورت گیرد. به این صورت که بیمار پس از بستری در کلینیک ترک اعتیاد مورد آزمایشات مختلفی قرار می گیرد و وضعیت جسمانی و روانی وی کنترل می شود تا سم زدایی راحتتر انجام شود و سموم سریعتر از بدن بیمار خارج شوند.

درمان های شناختی:

از آنجایی که مصرف کتامین عوارض ر.انی حادی در بیمار ایجاد می کند در کنار سم زدایی کتامین باید از روش های درمانی شناختی نیز برای ترک کتامین استفاده کرد. در ادامه این روش ها را برای شما عزیزان بیان می کنیم.

رفتار درمانی شناختی (CBT):

این روش الگوهای تفکری که بر رفتار بیمار تاثیر می گذارد را بررسی می کند. به صورت کوتاه مدت بوده وروی مسائلی که مربوط به زمان حال هستند تمرکز می کند.

رفتار درمانی مبتنی بر پذیرش و تعهد (ACT):

این نوع درمان ترکیبی از 4 رویکرد می باشد تا به هدف اصلی که تعادل در رفتار است برسد با وجود تمام احساسات منفی موجود.

رفتار درمانی دیالکتیک (DBT):

این روش بر اساس ذهن آگاهی عمل می کند و به افراد شیوه درست کنترل استرس را می آموزد.

علائم ترک کتامین

برای اینکه بدانیم ترک کتامین چه عوارضی دارد بهتر است به ادامه این مقاله توجه نمایید.

 

  • افسردگی
  • میل زیاد به مصرف کتامین
  • افزایش ضربان قلب و سطح تنفس
  • اختلال شناختی
  • مشکل در شنوایی
  • احساس گیجی
  • لرزش بدن
  • احساس خستگی
  • حالت تهوع و استفراغ
  • پرخاشگری
  • اختلال در خواب

علائم ناشی از قطع مصرف کتامین می تواند زنگ خطری برای شما باشد تا اگر خود یا نزدیکانتان دچار اعتیاد به کتامین شده اید، هر چه سریع تر از چنگال این اعتیاد رهایی بخشید و نسبت به درمان آن اقدامی انجام دهید. اولین قدم مراجعه به کلینیک های ترک اعتیاد مجهز و معتبر می باشد.

مدت زمان ترک کتامین

مدت زمان ترک کتامین به میزان دوز مصرفی و مدت استفاده از این دارو بستگی زیادی دارد. از آنجایی که اثرات روانی این دارو بسیار شدید هستند معمولا زمان بیشتری برای درمان اعتیاد به کتامین نیاز است. این زمان چیزی حدود 1 ماه الی چند ماه خواهد بود.

کتامین و درمان افسردگی

افسردگی یک از بیماری های شایع و در عین حال آزاردهنده است که در اقشار مختلف جوامع در سرتاسر دنیا وجود دارد. دارو درمانی یکی از شیوه های درمان اختلال افسردگی محسوب می شود. به درمان افسردگی از طریق قرص کتامین، کتامین تراپی نیز گفته می شود. یکی از تاثیرات مهم داروی کتامین بر افراد افسرده دور کردن افکار خودکشی از این بیماران بوده است. کتامین با به وجود آوردن افکار غیرواقعی در فرد می تواند احساس خوشایندی در بیمار ایجاد کند.

در هر صورت انتخاب شیوه درمان افسردگی به پزشکان متخصص آن بیمار بستگی دارد اما هنوز داروی کتامین از طرف سازمان غذا و داروی آمریکا مورد تایید قرار نگرفته است و نتیجه صد در صدی برای درمان افسردگی برای کتامین در نظر گرفته نشده است.

متاسفانه از کتامین امروزه در برخی باشگاه های ورزشی تحت عنوان ویتامین K استفاده غیرقانونی می شود که نتایج خوبی برای مصرف کننده آن در بر نخواهد داشت.

کتامین و درمان افسردگی

هزینه درمان اعتیاد به کتامین

از آنجایی که روند درمان در هر نوع بیماری و اعتیاد با شخص دیگری متفاوت است از این رو بهتر است برای اطلاع از هزینه های درمان اعتیاد به کتامین با شماره 02188064379 تماس گرفته و با مشاوران ما در این زمینه صحبت نمایید.

خدمات کلینیک ترک اعتیاد پیام

  • این کلینیک به صورت شبانه روزی پاسخگوی شما عزیزان می باشد.
  • کلینیک پیام دارای بهترین کادر درمان در تهران می باشد.
  • بیمار پس از بستری در مرکز ترک اعتیاد تحت آزمایشات مختلف قرار می گیرد.
  • درمان اعتیاد در این مرکز به صورت سرپایی و بستری صورت می گیرد.
  • خدمات رفاهی در این مرکز به بهترین شکل ممکن و به صورت هتلینگ می باشد.
  • برگزاری جلسات روان درمانی در کنار درمان جسمانی تمام بیماران.
  • پیگیری بیماران پس از ترخیص در مرکز ترک اعتیاد پیام.
  • استفاده از روش های جدید ترک اعتیاد به انواع مواد مخدر و محرک.

منبع: addictioncenter

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس بگیرید